Aldine Burgman's fondsenwervingspagina

by Aldine Burgman for Fight cancer

Raised
 1,569
Target
 1,200

About my fundraiser

Catelijneloop 2012,

Catelijne, mijn vrouw en moeder van mijn kinderen, wordt gemist, iedere dag. Maar ze liet ons liefde en inspiratie na, om te genieten van het leven, van ieder moment. Sporten hoorde daar zeker bij voor Catelijne. Hardlopen was voor Catelijne niet iets waar ze zich toe moest zetten, het was een natuurlijke drive en ze genoot ervan. Geen betere manier om weer even dicht bij haar te zijn dan rennen.
Catelijne had natuurlijk nooit zo jong mogen overlijden. Ik zou het daarom heel erg waarderen als je zou kunnen helpen kanker te bestrijden door een donatie te doen voor Fight cancer (part of KWF Kankerbestrijding) en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Dank voor je hulp!
Aldine Burgman-Hart

News (0)

Donations ()

Make the first
Fight cancer
1 op de 3 mensen krijgt kanker. Daarom komt Fight cancer in actie. De strijd tegen kanker winnen we niet zomaar. Jouw steun is hard nodig om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen en voorlichting over kanker te kunnen geven. Zo wil Fight haar doelen bereiken: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven! Kom dus in actie. Join the fight. Love life. Fight cancer.

Charity

Fight cancer

Campaign

Catelijneloop 2012