bas & masja Louwers-Burgman's fondsenwervingsp

by bas & masja Louwers-Burgman for Fight cancer

Raised
 770
Target
 1,000

About my fundraiser

Catelijneloop 2012,

Lieve vrienden en vriendinnen,

Zoals jullie weten hebben wij vorig jaar ons lieve schoonzusje Catelijne Hart verloren aan die slopende ziekte, kanker. Omdat hardlopen een van haar passies was word er dit jaar De Catelijneloop georganiseerd. Op 20 mei, de dag na haar geboortedag, staan we hierbij stil door samen te bewegen. En door samen het glas te heffen op alle mooie herinneringen.

Het parcours van de Catelijneloop is een ronde van 1,8 km. Het idee is om zoveel rondjes te lopen als je kunt. Kleine kinderen kunnen dus ook meedoen. Na elk rondje krijg je een stempel. Een uur na de start (13.00 uur) sluit de loop; iedereen maakt daarna zijn of haar laatste rondje af. Mocht je willen meelopen kijk dan op www.catelijneloop.nl voor verdere informatie betreft deelname.

Natuurlijk zijn jullie van harte uitgenodigd om aan deze loop deel te nemen als loper of als toeschouwer. Maar mocht dat niet uitkomen, wat wij natuurlijk best begrijpen, willen wij jullie vragen ons (Bas in dit geval want Masja is alweer 28 weken zwanger) te sponsoren. Alle gelden zullen ten goed komen aan Fight cancer (onderdeel van KWF Kankerbestrijding).

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Dank u voor jullie steun!

Bas, Masja & Ties

News (0)

Donations ()

Make the first
Fight cancer
1 op de 3 mensen krijgt kanker. Daarom komt Fight cancer in actie. De strijd tegen kanker winnen we niet zomaar. Jouw steun is hard nodig om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen en voorlichting over kanker te kunnen geven. Zo wil Fight haar doelen bereiken: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven! Kom dus in actie. Join the fight. Love life. Fight cancer.

Charity

Fight cancer

Campaign

Catelijneloop 2012