Daan en Andre Leijser's fondsenwervingspagina

by Daan en Andre Leijser for Fight cancer

Raised
 313
Target
 200

About my fundraiser

Catelijneloop 2012,

Wij gaan samen op 20 mei hardlopen tijdens de Catelijneloop.

Catelijne was de zus van een goede vriendin van ons. Cathelijne is helaas veel te vroeg overleden door kanker. Zij hield erg van hardlopen, vandaar het initiatief voor de Catelijneloop. De Catelijneloop is een rondje van 1,8km. Wij willen 9 rondjes lopen: Daan 3 rondjes en André 6 binnen de tijdslimiet van 1 uur.

U kunt ons sponsoren door vooraf een totaalbedrag aan te geven of door een bedrag per rondje. In het laatste geval ontvangen wij dan graag vooraf een bedrag op basis van het aantal rondjes dat wij willen gaan lopen. Lopen wij minder, dan betalen wij het een en ander bij; lopen wij meer dan vragen wij u de rest ook over te maken.

Wij zouden het heel erg waarderen als u ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Fight cancer (part of KWF Kankerbestrijding) en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Dank u voor uw hulp!

Daan en Andre Leijser

News (0)

Donations ()

Make the first
Fight cancer
1 op de 3 mensen krijgt kanker. Daarom komt Fight cancer in actie. De strijd tegen kanker winnen we niet zomaar. Jouw steun is hard nodig om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen en voorlichting over kanker te kunnen geven. Zo wil Fight haar doelen bereiken: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven! Kom dus in actie. Join the fight. Love life. Fight cancer.

Charity

Fight cancer

Campaign

Catelijneloop 2012