Gert Jan Daalhuisen Roetman's fondsenwervingspagina

by Gert Jan Daalhuisen Roetman for Fight cancer

Raised
 485
Target
 500

About my fundraiser

Catelijneloop 2012,

Ik ben Gert Jan Daalhuisen Roetman.
Ik had vorig jaar de eer om de uitvaart van Catelijne Hart te mogen voorbereiden - met Catelijne zelf en haar familie - en als uitvaartleider te mogen voorgaan bij haar begrafenis.
Mijn laatste gesprek met Catelijne heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. De wijze waarop zij met haar ziekte omging was bewonderenswaardig.
Ineens had ze nog maar zo kort te leven... Ze heeft in die laatste, zware weken alles uit het leven gehaald wat er voor haar nog in zat. Daar heb ik heel veel bewondering voor.

Hoewel ik geen trimmer ben wil ik mijn stinkende best doen om zo veel mogelijk rondjes te rennen tijdens de Catelijneloop voor Fight Cancer. Ook zal mijn vrouw Marion meelopen!
Voor info, kijk op: http://catelijneloop2012.alvarum.net/

Door geld in te zamelen kan Fight Cancer hun werk blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Fight Cancer (part of KWF Kankerbestrijding) en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig. Dank u voor uw hulp!

Gert Jan Daalhuisen Roetman

News (0)

Donations ()

Make the first
Fight cancer
1 op de 3 mensen krijgt kanker. Daarom komt Fight cancer in actie. De strijd tegen kanker winnen we niet zomaar. Jouw steun is hard nodig om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen en voorlichting over kanker te kunnen geven. Zo wil Fight haar doelen bereiken: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven! Kom dus in actie. Join the fight. Love life. Fight cancer.

Charity

Fight cancer

Campaign

Catelijneloop 2012