Nicolette van Lent-Evers's fondsenwervingspagina

by Nicolette van Lent-Evers for Fight cancer

Raised
 625

About my fundraiser

Catelijneloop 2012,

Vorig jaar overleed Catelijne Hart, het zusje van mijn vriendin Maaike op 43 jarige leeftijd. Dit jaar overleed mijn studievriend Herbert op 45 jarige leeftijd. Onze vriend Frits werd met 45 jaar ziek en overleed in 2008. Allen overleden zij aan kanker en laten zij hun partner en hele jonge kinderen achter. Met mijn gezin wil ik daarom, samen met de nabestaanden van Catelijne Hart, graag meedoen aan de Catelijneloop om deze vrienden te herdenken en geld in te zamelen voor de kankerbestrijding.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Fight cancer (part of KWF Kankerbestrijding) en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Dank u voor uw hulp!
Nicolette van Lent-Evers

News (0)

Donations ()

Make the first
Fight cancer
1 op de 3 mensen krijgt kanker. Daarom komt Fight cancer in actie. De strijd tegen kanker winnen we niet zomaar. Jouw steun is hard nodig om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen en voorlichting over kanker te kunnen geven. Zo wil Fight haar doelen bereiken: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven! Kom dus in actie. Join the fight. Love life. Fight cancer.

Charity

Fight cancer

Campaign

Catelijneloop 2012